Objavljeno: 02. 07. 2021 - 2:35 / Pregledano 300 puta.
RUKOMETNI KAMP “GOSPIĆ 2021” ODUŠEVIO

Gospić je od 19. do 22. lipnja 2021. godine svjedočio prvom, povijesnom rukometnom kampu koji je to u punom smislu i bio. Treniralo se dva puta dnevno, a pod vodstvom izuzetnih trenerskih veličina u četiri je dana odrađeno sedam treninga.
Kamp je bio zatvorenog tipa te je na njemu sudjelovalo stotinjak mladih rukometaša i rukometašica Rukometnog kluba “Gospić” rođenih od 2006. do 2011. godišta, dok su treneri kampa bila sljedeća imena iz same vrške trenerske piramide u Hrvatskoj:
- Nenad Šoštarić - trener rukometa
- Boris Dvoršek - trener rukometa
- Iva Kanjugović - trenerica rukometa
- Darko Jeličić - trener golmana
- Alen Marošević - kondicijski trener
Treniranje pod vodstvom izuzetnih trenerskih veličina oduševilo je roditelje i samu djecu koja su s osjehom dolazila i odlazila s treninga, a sve se okončalo završnim treningom punim sportsko društvenih igara koji je bio kao "šlag na torti" ovog projekta na kojeg su rukometaši izuzetno ponosni. Kvaliteta organizacije kampa i Rukometnog kluba “Gospić” općenito, entuzijazam, ljubav, predanost, što roditelja i djece, što svih trenera i same uprave kluba, bilo je nešto što su treneri i gosti primijetili i što su pohvalili već prvoga dana.
Svi možemo biti ponosni smo što je u Gospiću stvoren klub i grupe mladih rukometaša i rukometašica koji daju ono što je u današnjem životu rijetko, a to su ljudskost, pozitiva i emocija, a to su treneri prepoznali, te se već krenulo u priču oko organizacije novog
rukometnog kampa.
Rukometni klub “Gospić” se zahvaljuje svima koji su sudjelovali i potpomogli organizaciju ovoga kampa, zahvaljuje se roditeljima i djeci, te trenerima Šoštariću, Dvoršeku, Kanjugović, Jeličiću i Maroševiću što su u svom gustom kalendaru našli nekoliko dana za
Gospić, dali svoje znanje, novi, još jači vjetar u leđa klubu, ali najbitnije, što su se kao uspješni treneri uklopili u grupu običnih, jednostavnih, poštenih ljudi koji djeluju u rukometu u Gospiću punih emocija i ljubavi prema ovom sportu.

Izvor: RK Gospić

Facebook RK

  Vijesti - Sve