Objavljeno: 17. 08. 2020 - 2:24 / Pregledano 136 puta.
Gospić - centar sportskih priprema

Još jednom se potvrdilo da Gospić nudi sportašima ono što mnogi drugi nemaju, a to su čist zrak i predivna priroda koji zajedno čine idealnu klimu za pripreme sportaša za buduće brojne sportske izazove. 

Muška i ženska državna košarkaška reprezentacija je i ove godine za svoje pripreme odabrala upravo Gospić. Tako je u Gospiću trenutno muška reprezentacija U-18 koju trenira Milan Karakaš. Reprezentacije je na pripremama od danas pa sve do 25. kolovoza. Ženska seniorska reprezentacija koju trenira Stipe Bralić i ženska juniorska reprezentacija koju trenira Žana Lelas u Gospiću će biti od 28. kolovoza do 2. rujna. Sve navedene reprezentacije će biti smještene u hotelu Stara Lika u centru grada Gospića.
Treba istaknuti da je trener ženske seniorske reprezentacije Stipe Bralić,  koji je vrlo uspješno kroz četiri godine trenirao ŽKK Gospić, osvojivši pri tome tri prvenstva, tri kupa i  dvije regionalne lige. Također u to vrijeme je u juniorsku reprezentaciju  pozvana i naša Gospićanka Lina Strilić, koja je nakon pet godina treniranja i igranja za ŽKK Gospić, sada prešla igrati za KAŽL-Split. 

Od danas, 17. kolovoza u Gospiću se na pripremama nalazi i Hrvatska hrvačka reprezentacija, a pridružiti će im se i Hrvatska kadetska reprezentacija koja će imati priliku učiti od jednog od najboljih trenera današnjice, Ihara Piatrenke.

Izvor: LIKA ONLINE, HHS.

Foto: INekic

  Vijesti - Sve