Objavljeno: 29. 05. 2020 - 9:49 / Pregledano 185 puta.
Upisi na Studijski centar za izobrazbu trenera

Ovim putem obavještavamo sve zainteresirane o upisu pristupnika na preddiplomske stručne studije Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Studijskog centra za izobrazbu trenera, u ak. 2020./21. godinu. Studij će se izvoditi kao izvanredni i redoviti preddiplomski stručni studij Izobrazbe trenera. Pristupnici prijavu na studij moraju izvršiti  putem Nacionalnog informacijskog sustava prijava na visoka učilišta (NISpVu) koji se nalazi pri Središnjem prijavnom uredu Agencije za znanost i visoko obrazovanje na adresi www.postani-student.hr.

Osim prijave za upis na studij, koji pristupnici izravno unose u NISpVU, pristupnici su također dužni predati prijavu za razredbeni ispit (dodatna provjera motoričkih sposobnosti i specifičnih motoričkih znanja). Prijava za razredbeni ispit šalje se ISKLJUČIVO PREPORUČENOM POŠTOM od 1.6. do 10.6.2020. godine na adresu Kineziološkog fakulteta, Zagreb, Horvaćanski zavoj 15 (s naznakom Studijski centar za izobrazbu trenera), na propisanom obrascu koji se preuzima s internetske stranice KIF- a OVDJE.

Prijave za upis na studij u eventualnom rujanskom roku za nepopunjena upisna mjesta na svim smjerovima i primat će se od 31.8.- 4. 9. 2020. godine. 

Tekst natječaja, i obrasce potrebne za prijavu možete pronaći OVDJE, i kao prilog obavijesti.

  Vijesti - Sve