Objavljeno: 19. 04. 2021 - 9:15 / Pregledano 129 puta.

Ministarstvo turizma i sporta i ove godine organizira Info dan za potencijalne prijavitelje na natječaj u okviru programa Erasmus+: Sport koji će se održati 21. travnja 2021. godine s početkom u 10:00 sati.

Ovim putem, pozivamo sve potencijalne prijavitelje na natječaj Erasmus+: Sport na sudjelovanje na ovom događanju koje će se zbog pandemije uzrokovane koronavirusom (COVID–19), održati putem online platforme. Na Info danu mogu sudjelovati svi zainteresirani predstavnici neprofitnih sportskih organizacija i drugih prihvatljivih prijavitelja, kao što su jedinice lokalne i područne samouprave te neprofitne javne odgojno-obrazovne ustanove, a uključiti se možete putem linka VIMEO Stream.

Cilj Informativnog dana  je podizanje svijesti o mogućnostima koje pruža program Erasmus+: Sport kako bi se potaknuli relevantni dionici na korištenje EU potpora za razvoj suradnje u području sporta.

Službeni poziv za podnošenje projektnih prijedloga u okviru Erasmus+ programa objavljen je na sljedećem linku: 2021 Erasmus+ Call for Proposals.  Portal za prijavu projekta možete naći na linku.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na mail medunarodna-sport@mints.hr

  Vijesti - Sve