Objavljeno: 29. 07. 2021 - 11:06 / Pregledano 199 puta.
Održana 29. senjska regata

Senj - 24.7.2021.g. - ovogodišnja jedriličarska regata u Senju okupila je 12 brodova i posada koje su se ponovno rado odazvale na regatu koja odiše jednostavnošću i gostoprimstvom domaćina.

Nikolina Šimunović, predsjednica Jedriličarskog kluba Senj izražava zadovoljstvo odazivom s obzirom na uvjete i razna ograničenja te poručuje da je i ove godine bio lijep regatni dan uz jedrenje i druženje ali i uz pridržavanje svih važećih epidemioloških mjera. Podjela priznanja održana je na terasi hotela Bura 45, a dio programa vodio je novinar Vladimir Jurić. Manifestacija je to koja privlači kako stanovnike Senja, tako i njihove domaće i strane goste koji svojim mobiteljima i fotoaparatima bilježe prekrasne prizore jedrilicarazasutih po moru ispred grada. 

Pobjednik je posada broda Damaco s kormilarom Berislavom Vranićem (Galeb Rijeka).

Jedrile su četiri posade iz Hrvatskog primorja: senjska Enigma s kormilarom Petrom Šimunovićem, Joker s kormilarom Igorom Hreljom (Val Crikvenica), Eufemia s kormilarom Rokom Ferenčićem (Val) te Plan B s damom za kormilom Antoniom Deželin (Val).

Izvor: Tunera.info

Foto: Zoran Pika Hapčo

Galerija slika - kliknite na sliku za povećanje

Jk senj
Regata-1
  Vijesti - Sve