Objavljeno: 01. 07. 2022 - 2:18 / Pregledano 514 puta.

POZIV - Ljetna škola zdravlja “Živjeti zdravo” za učenike 4. razreda osnovne škole

U Ličko-senjskoj županiji, odnosno u Gradu Gospiću u razdoblju od 11.07.2022. do 07.08. 2022. godine provesti će se Ljetna škola zdravlja Živjeti zdravo.

Zajednica sportova Ličko-senjske županije će za potrebe projekta Živjeti zdravo Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, organizirati i provesti Ljetnu školu zdravlja Živjeti zdravo kao odabrani Ponuditelj u provedenom postupku javne nabave. 

Hrvatski zavod za javno zdravstvo kao korisnička institucija je kroz projekt Živjeti zdravo sufinanciranog od Europskog socijalnog fonda (ESF) osigurao sredstva  za sudjelovanje po šest učenika 4. razreda (matičnih i područnih škola) iz svih matičnih škola u Ličko – senjskoj županiji u Ljetnoj školi zdravlja Živjeti zdravo. Svaka matična škola iz Ličko-senjske županije imenuje odnosno nominira po osam učenika 4. razreda iz matičnih i područnih škola koji će biti polaznici Ljetne škole zdravlja Živjeti zdravo. Sudjelovanje učenika je financirano od strane projekta Živjeti zdravo sufinanciranog od Europskog socijalnog fonda.

Ljetna škola zdravlja biti će organizirana u četiri različite smijene, uz sudjelovanje od 20 do najviše 25 učenika po smjeni. Predviđeno trajanje svake smjene je šest dana (šest noćenja) na području Grada Gospića.

Ljetnu školu zdravlja provoditi će stručni tim koji se sastoji od voditelj/voditeljica tima, dva pomoćnika/pomoćnice voditelja, jedan zdravstveni radnik/ca, dva kineziologa/kineziologinje ili sportska trenera/trenerice, jedan odgojno – obrazovni radnik/ca u suradnji odnosno uz nadzor stručnog tima projekta Živjeti zdravo Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo.

Zainteresirana djeca prijaviti se mogu preko svojih matičnih škola koje objedinjuju liste, do popunjenja maksimalnog broja prijava. Škole objedinjene prijave dostavljaju u Zajedednicu sportova Lsž.

Veselimo se što na zajedničkim snagamo možemo  omogućiti nominiranim učenicima  pravilan način edukacije i odrastanje kroz socijalizciju, učenje i sport.

Galerija slika - kliknite na sliku za povećanje

Esf logo lenta
  Natječaji - Sve