Zajednica sportova Ličko senjske županije

Sportska Hrvatska

Vijesti (RSS)
  1. Sportska Hrvatska Deseti DOBRO World Cup Osijek U osječkoj dvorani Gradski vrt 26. i 27. svibnja održat će se deseto jubilarno izdanje Svjetskog kupa u gimnastici DOBRO World Cup Osijek. Hrvatska će u Osijeku nastupiti s jakim adutima. Predvodit će ju svjetski prvak na preči, Tin Srbić, a uz njega će tu biti još i iskusni Robert … Saznajte više →The post Deseti DOBRO World Cup Osijek appeared first on Hrvatski Gimnastički Savez.
  2. Sportska Hrvatska Zavrsen je 4. modul trenerske edukacije U Srebrnoj dvorani zagrebačkog Domu sportova, ovog vikenda, se održala Trenerska edukacija – modul 4 koju je vodio inozemni predavač Ferenc Toth u suradnji s domaćim trenerima Filipom Škeljom i Darkom Limovom,a na kojoj su prisustvovali zainteresirani treneri i sportaši iz Karlovca i Zagreba.Tema ovog modula bila je:4. Osnovne akcije u obrani (floret i mač)4.1. 4 osnovne parade4.2. Ostale parade4.3. Riposta (direktna, indirektna, sa fintom, sa opozicijom)Kako je bilo na tečaju možete vidjeti u galeriji ovdje:The post Završen je 4. modul trenerske edukacije appeared first on HMS.
  3. Na održanom EFC turniru “Memorijal Andreja Frankla” za floretašice do 14 godina, u Bratislavi (Slovačka), nastupila je Tia Sakač (MK VMD) koja je na kraju i osvojila ovaj turnir.KONAČNI REZULTAT:1. Tia Sakač (VMD)The post Sakač uspješna na XXI. Franklovu memorialu u Bratislavi appeared first on HMS.
  4. Sportska Hrvatska Bjelica: Dinamo ima svoje adute Hajduk i Dinamo ovogodišnji su finalisti Hrvatskog nogometnog kupa, a utrku za Rabuzinovo sunce zaključit će 23. svibnja na stadionu HNK Cibalia u Vinkovcima. 
  5. Sportska Hrvatska U utorak, 22. svibnja 2018., u Zagrebu 17. sjednica Vijeca HOO-a Zagreb, 21. svibnja 2018. - Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša sazvao je 17. sjednicu Vijeća HOO-a za utorak, 22. svibnja 2018. godine u 11.30. Sjednica će se održati u središnjici HOO-a u Zagrebu, a na dnevnom redu je 13 točaka.

Sportska Hrvatska

Imamo 52 gostiju i nema članova online