Zajednica sportova Ličko senjske županije

2018 4 26 radionica o racunovodstvenim servisima i gdpr u

25. svibnja 2018.g. na snagu stupa Opća Uredba o zaštiti osobnih podataka, koja je obvezna i također se odnosi i na sportske udruge.

Obveze svih udruga su uskladiti svoje poslovanje u području koje se odnosi na prikupljanje/obradu/čuvanje osobnih podataka. 

Što to konkretno znači?

- Potrebno je proučiti Uredbu, analizirati svoje poslovanje, zadužiti voditelja/izvršetelja, te uskladiti dokumentaciju.

Neusklađivanje poslovanja može dovesti do značajnih novčanih kazni.

Opširnije...

LUKA POŽEGA IZ KK PLITVICE JOŠ JEDNOM SVJETSKI PRVAK

Luka_Pozega_zlatni

Kako smo najavili prije par dana kad je u Rumunjskoj, na 11. Svjetskom kupu za juniore do 18 godina, Luka Požega osvojio zlato ekipno i srebro pojedinačno, Svjetsko prvenstvo u kuglanju za juniore do 23 godine, natjecanje u tandemima kod mlađih seniorki i seniora rezultiralo je ponovno dvjema medaljama, jedna brončana i jedna zlatna.

Opširnije...

Središnji državni ured za šport 10. siječnja 2019. objavio Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja u 2019. godini.

Sve informacije dostupne su na sljedećoj poveznici : 

http://sdus.hr/natjecaji/poticanje-sportsko-rekreativnih-aktivnosti/natjecaj-za-sufinanciranje-sportskih-programa-poticanja-lokalnog-sporta-i-sportskih-natjecanja-u-2019-godini-1/

Rok za dostavu prijava je 15. ožujka 2019.g. Središnjem državnom uredu za šport.

Zbog neusvajanja proračuna Ličko-senjske županije, temeljem čl. 42. Zakona o proračunu (NN 87/08, 136/12, 15/15) propisano je privremeno financiranje koje se obavlja razmjerno rashodima izvršenim u istom razdoblju prethodne godine, a najviše do ¼ ukupno izvršenih rashoda bez izdataka. U razdoblju privremenog financiranja financiraju se isti programi, a korisnici proračuna ne smiju povećati broj zaposlenih u odnosu na stanje 31. prosinca prethodne godine niti smiju preuzimati nove obveze.

Opširnije...

Imamo 100 gostiju i nema članova online