Zajednica sportova Ličko senjske županije

Otočac zbog financijskih problema u natjecanju održava samo dobra volja igrača, većinom riječkih i zagrebačkih studenata, koji se viđaju samo na utakmicama

Orijent 1919 i Otočac danas su na Krimeji odradili zaostalu utakmicu 16. kola koja je završila rezultatom 2:1 za domaćina.

Momčadi su utakmicu dočekali u potpuno drugačijem raspoloženju.

Orijent je zaredao pozitivnim rezultatima, pobjedama protiv Rovinja i Cresa u zadnjim dvjema utakmicama krimejska momčad izdvojila se na drugom mjestu iza nedostižnog Grobničana.

Igrači Otočca skupljaju se na Krimeji nakon što su uoči uskršnjih blagana bili slobodni, jer su prema rasporedu trebali igrati protiv Lošinja. Budući da se i inače skupljaju samo prije utakmica, utakmica na Krimeji zgodna je prilika za kratko druženje.

Naime, Otočac zbog financijskih problema u natjecanju održava samo dobra volja igrača, većinom riječkih i zagrebačkih studenata, koji se viđaju samo na utakmicama.

Trener Tomislav Lopac u nastavku sezone ne održava treninge, vodi samo utakmice. Iako je klub praktično odustao od natjecanja, igrači i trener nisu!

(sportom.hr)