Zajednica sportova Ličko senjske županije

Večeras, 6.siječnja bila je finalna večer malonogometnog memorijalnog turnira Mario Cvitković - Maka u Otočcu. Ekipa Via Senj na ovom turniru od samog je početka za što im je dodjeljena i plaketa MNK Otočac na početku turnira.

U finale završnicu turnira za prvo mjesto igrali su sa domaćinom CB Mistral gdje je konačni rezultat bio 3-3, pucali su se penali i ekipa Via Senj pobijedila je 5-4. Drugo mjesto pripalo je CB Mistralu, a treće Franko i prijatelji koji su pobijedili Obrt Brozović 7-3.  Ekipama su dodjeljene medalje, pehar i zahvalnica a uz to i novčana nagrada za 1.mjesto 10.000,00 kuna, za 2.mjesto 6.000,00 kuna i treće mjesto 2.000,00 kuna. Ekipi VIA SENJ i prijelazni pehar koji je uručio Dario Cvitković brat pokojnog Maria Cvitkovića-Make.

Najbolji igrač turnira je Jurica Njegovan iz ekipe VIA SENJ, najbolji strijelac je Toni Petrinović iz ekipe Franko i prijatelji, najbolji golman je Matija Božičević iz ekipe CB Mistrala.

Odigrana je i revijalna utakmica između Veterana Otočca i Veterana Gospića koja je završila nerješeno, bez golova.

Na turniru dodjeljene su i plakete i to Ličko-senjskoj županiji a plaketu je preuzeo župan Darko Milinović, Gradu Otočcu - plaketu je preuzeo zamjenik gradonačelnika Nenad Janković, Hrvatskom radiju Otočac - plaketu preuzela glavna urednica Ruža Orešković, Turističkoj zajednici Grada Otočca - plaketu preuzela Mladenka Orešković, Zajednici sportskih udruga Grada Otočca - plaketu preuzeo predsjednik Nikola Pemper, Srednjoj školi Otočac - plaketu preuzeo ravnatelj Ivan Vidmar.

Dodjeljene su i zahvalnice i to portalu Glas Gacke za višegodišnje medijsko pokroviteljstvo na turniru. Za trud, ustrajnost i zahvalu vjernost klubu kroz 11 godina postojanja MNK Otočac i 10 godina turnira zahvalnice su dobili trener Željko Tonković, vlasnik UEFA " A" licence za trenere, te trener Predrag Bakarić, vlasnik UEFA "B" licence za trenere.

Plakete je dodjelio voditelj turnira Žarko Furlan, a nagrade su uručili zamjenik gradonačelnika Otočca Nenad Janković, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Otočca Nikola Pemper, tajnik Nogometnog saveza Ličko-senjske županije Vlade Romić, povjerenik za natjecanja Zajednice sportova Ličko-senjske županije Josip Šuper i izbornik malonogometne reprezentacije Hrvatske Mato Stanković.

 

 

IZVOR:http://www.glasgacke.hr/?ispis=detalji&novost=18620&kat=72