U posljednjem devetom kolu jesenskog prvenstva prve Hrvatske kuglačke lige ekipa domaćina pretrpila je poraz, iako je postignutim rezultatom očekivala više, no najjačoj ekipi u Hrvatkoj ligi nije lako oteti bodove.

Domaćin je nastupio u najjačem sastavu, te u igri prva tri igrača uzeli dva boda no gosti su pojačali pritisak te u zadnjoj postavi ubacili jednog od najboljih igrača u ligi koji ne samo da je nadjačao domaćina nego i postigao najbolji rezultat utakmice odnosno 649.čunjeva.

Najbolji rezultat kod domaćina postigao je Petar Zubčić oborivši 629.čunja,no dvadeset manje od protivnika Damira Fučkara.

Ako sagledamo broj oborenih čunjeva 3564 kod domaćina i 3615 kod gostiju lako je zaključiti da se takvom igrom priprema vrući teren za gostujuće momčadi.

Prva momčad Velebita s sadašnim 7.mjestom na tablici prve kuglačke lige više je nego uspješna a proljetne susrete koji počinju polovicom siječnja iduće godine očekuje večim dijelo na domaćem terenu a to obećava još mnogo bolji poredak.

Susret kao i u proteklom periodu vodili su više nego uspješno suci Davor Matasić i Dražen Netahli, a broj posjetitelja ovih utakmica obećava da je interes za ovu vrstu sporta svakog dana veći i veći.

Nama koji s nestrpljenjem očekujemo narednu sezonu preostaje samo da im poželimo puno sreće i zdravlja na izmaku ove godine te mnogo uspjeha u narednoj takmičarskoj sezoni.

 

IZVOR:http://www.glasgacke.hr/?ispis=detalji&novost=18088&kat=72