Zajednica sportova Ličko senjske županije

Senia - Arena 30:28
Seniorke su bile domaćin fenjerašu iz Pule. Znamo svi da su najteže one utakmice kod kojih se bodovi već ranije upišu, a tako je bilo i u ovom slučaju. Povele su igračice Arene u prvom dijelu, u dva navrata je bilo i 3 pogotka prednosti za gošće, ali od 20. minute u brzinu više ubacuju Senjkinje i preokreću rezultat već do poluvremena, 14:13. Nastavilo se u istom ritmu i početkom nastavka, pa ubrzo bilježimo +6, 21:15. Mirno smo odigrali završnicu, da bi u posljednjim minutama gošće ublažile poraz i postavile konačnih 30:28.


Senjkinje dijele treće mjesto na tablici sa 8 osvojenih bodova u 6 utakmica.
U idućem kolu gostujemo u Zagrebu kod ekipe Lokomotive II.
Senia: Lopac-Škrinjar, Matijević, Vrkljan 9, Dorić, Slavković, Konta, K. Zugan, Bradanović 6, Škrgatić 4, Babić, Nekić 7, , I. Zugan, Samardžić 4, Deželjin.

Senia - Arena 28:6
Senia - Rudar 41:18
Igračice Senie rođene 2004. godine i mlađe odigrale su 3. krug 1. HRLD. U Malinskoj su odmjerile snage sa Arenom i Rudarom, te su u oba susreta bile izuzetno uvjerljive. Sve su djevojčice dobile veliku minutažu, a veseli činjenica da je svaka igračica u polju barem po dva puta poentirala.
Nakon tri kruga naše su djevojčice vodeće na tablici sa 12 bodova u 6 utakmica.
Slijede nam tri domaće utakmice, najprije protiv "para" Omišlja, a za tri tjedna u Senj dolaze ekipe Buzeta i Rovinja.
Senia: Sučić 2, Šolić 7, Jurčić 7, Barbić 5, Zrilić 12, Šojat 2, Biondić 2, Pleša 17, Svast 6, A. Prpić 7, K. Prpić 2, Crnjak, Hodak.

Senia - Liburnija Opatija I 8:14
Senia - Rab 11:20
Djevojčice rođene 2006. godine i mlađe su nastupile u županijskoj ligi na Zametu. U obje utakmice su im protivnice bile ekipe koje su bolje plasirane od njih, ali vidi se napredak u igri. U šest odigranih utakmica županijske lige, djevojčice su ostvarile jednu pobjedu, dva puta su remizirale sa protivnicama, te upisale tri poraza i imaju 4 boda na svome kontu.

Imamo 109 gostiju i nema članova online